Projecten

Moderne sfeertuin aan het water

Een vlonder, oudhollands lineair wildverband en strakke verzonken bakken. Vraag van de klant was, om een sfeervolle tuin te maken met veel zit ruimte om heerlijk in te ontspannen na een drukke dag.

Beurstuin Bloem en Tuin 2018

Op Bloem en Tuin 2018 hebben wij deelgenomen met deze natuurlijke tuin, het doel was om een tuin te maken welke volledig opging in de bosrijke omgeving, met een strakke vijver met boomstam waterspel en wuivende grassen was het een rustige en natuurlijk oogend geheel.

Stadstuin in Oegstgeest

Overkapping, lounge hoek en stoere betegelde bloembak met waterspel, vraag van de klant was een overkapping aan het huis met lounge ruimte, wij hebben hier een overkapping gerealiseerd met een sfeervolle verwarmde zithoek. De vintage betegelde bloembak met waterspel en de sfeervolle verlichting s’avonds maken deze tuin helemaal af.

Aanleg Project in Helmond

Houtwand, overkapping en stoere betegelde bank, vraag van de klant was een overkapping aan het huis met speelruimte voor de kinderen, wij hebben hier een overkapping gerealiseerd met een sfeervolle houtwand van zweeds-rabat en een eigen plek voor de kinderen gecreëerd in de vorm van een bank betegeld met vintage rustiek tegels. Ook is de tuin ’s avond sfeervol verlicht.

Onderhoud vriendelijke tuin Eindhoven

Houtwand en kunstgras, vraag van de klant was een onderhoud vriendelijke tuin welke er jaarrond verzorgd uitziet en makkelijk in het onderhoud is.

Boerderijtuin in De Mortel

Een riant terras, waterspel en robuuste kastanjehouten palen. Vraag van de klant was een onderhoud vriendelijke tuin met veel speelruimte voor de kleinkinderen om samen lekker door te rollen en dollen, Het terras is groot genoeg voor de hele familie en de volautomatische domotica beregening maakt deze tuin helemaal af.

De voortuinen

In een voortuin is vrijwel alles mogelijk het zorgt ervoor dat de woning een compleet vernieuwde uitstraling krijgt. Ook de entree van de woning word er door aangekleed een voortuin kan een strakke verzorgende uitstraling geven aan de woning.

Aanleg Project in Eindhoven

Project met een moderne en klassieke uitstraling en een riant terras, vraag van de opdrachtgever was een plek om te ontspannen en veel speelruimte voor de kinderen, het oude gedeelte van de woning moest een klassieke uitstraling krijgen dit hebben we gedaan door gebakken waalformaten te gebruiken in visgraat verband en deze in verschillende legrichtingen te gebruiken. Als terras hebben we een grote lichtgrijze tegel gebruikt, ook is er nog genoeg speelruimte door het riante gazon met een trampoline die is ingegraven.

Uw eigen tuin aanpakken?

We helpen u graag!

Het hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uw tuin of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of boomverzorging bij Just Garden kunt u altijd terecht.

Just Garden

Dr. de Quayweg 80
5425 RL
De Mortel
T: 06-42551919

Gegevens

Bank :  NL96 RABO 0324595247
KVK   :  70125392
BTW  :  NL858152782B01

 

© 2018 JustGarden.nl - Website door: Evalco.nl