Over ons

Just Garden is opgezet door Rick van Lieshout en Peter van den Elzen, twee heren met een passie voor het hoveniersvak. Iedere opdracht is voor ons een kans om een prachtig resultaat neer te zetten, die we uiteraard maar al te graag aangrijpen. Of het nou een groot of klein project is, particulier of bedrijf, wij zien mogelijkheden en beginnen er graag aan.

Ons werk begint vaak met een ontwerp, gevolgd door de aanleg van de tuin. Uiteraard voorzien wij onze klanten van uitgebreide nazorg, wat zowel in de vorm van advies als tuinonderhoud mogelijk is. We kunnen alle benodigde materialen leveren voor de aanleg en onderhoud van uw tuin. Naast jarenlange ervaring in het groen hebben we ook veel affiniteit met elektro, houtwerk en bestrating. Hierdoor behoren ook zaken als straatwerk, tuinverlichting, vlonders en leidingwerk tot onze werkzaamheden.

Bent u benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Rick van Lieshout

Rick van Lieshout

Eigenaar, hovenier

Peter van den Elzen

Peter van den Elzen

Eigenaar, hovenier

Wij helpen je graag

Het hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uw tuin of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of boomverzorging bij Just Garden kunt u altijd terecht.

Just Garden

Dr. de Quayweg 80
5425 RL
De Mortel
T: 06-42551919

Gegevens

Bank :  NL96 RABO 0324595247
KVK   :  70125392
BTW  :  NL858152782B01

 

© 2018 JustGarden.nl - Website door: Evalco.nl