Over ons

De kracht van passie en vakmanschap

Just Garden is opgezet door Rick van Lieshout en Peter van den Elzen, twee heren met een passie voor het hoveniersvak. Iedere opdracht is voor ons een kans om een prachtig resultaat neer te zetten, die we uiteraard maar al te graag aangrijpen. Of het nou een groot of klein project is, particulier of bedrijf, wij zien mogelijkheden en beginnen er graag aan.

 

Ons werk begint vaak met een ontwerp, gevolgd door de aanleg van de tuin. Uiteraard voorzien wij onze klanten van uitgebreide nazorg, wat zowel in de vorm van advies als tuinonderhoud mogelijk is. We kunnen alle benodigde materialen leveren voor de aanleg en onderhoud van uw tuin. Naast jarenlange ervaring in het groen hebben we ook veel affiniteit met elektro, houtwerk en bestrating. Hierdoor behoren ook zaken als straatwerk, tuinverlichting, vlonders, overkappingen en leidingwerk tot onze werkzaamheden.

 

Bent u benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ons Team

Peter van den Elzen

Eigenaar, hovenier

Nooit gedacht dat mijn tuin zo prachtig kon zijn! Het hoveniersbedrijf heeft echt wonderen verricht. Mijn tuin is nu een oase van rust en schoonheid. Bedankt voor het creëren van mijn eigen stukje paradijs!