Diensten

Hier zijn we goed in

Tuinontwerp

Aanleg

Houtwerk

Onderhoud

Tuinontwerp

Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, een terras, een speelplek, of een gezellige loungehoek alles begint met een doordacht tuinontwerp. Wij zijn experts in het creëren van op maat gemaakte ontwerpen, of u nu uw bestaande tuin wilt aanpassen of een compleet nieuwe tuin wilt. We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Als u zelf geen idee heeft, staan we klaar om u te adviseren en een passend ontwerp te maken.

Zodra het ontwerp gereed is, presenteren we het aan u en voorzien we u van deskundig advies. We hebben toegang tot hoogwaardige producten van verschillende leveranciers en kunnen u hierbij begeleiden.

Uiteraard kunnen we ook de realisatie van uw tuin verzorgen als u dat wenst.

Tuinaanleg

Een prachtige tuin vereist niet alleen hard werk, maar ook vakmanschap. Als gepassioneerde hoveniers staan wij klaar om ook uw tuin tot een succes te maken.

We beginnen met een sterk ontwerp gebaseerd op uw ideeën en voegen onze expertise toe om een goed plan te ontwikkelen. Na het maken van duidelijke afspraken over de uitvoering, gaan we aan de slag, of het nu om een groot of klein project gaat. Wij zorgen voor de details.

Het selecteren van de juiste bomen en planten voor uw tuin kan een uitdaging zijn. Wij hebben een betrouwbaar netwerk van leveranciers, waardoor we snel de juiste planten kunnen leveren. Als u wilt, regelen wij dit volledig voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Als u liever volledige controle wilt, kunt u met ons mee naar onze leveranciers om de gewenste bomen of planten persoonlijk te selecteren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanplanten van grote bomen, zelfs tot het formaat ‘één boom op één vrachtwagen

Houtwerk

Een tuin bestaat uit meer dan alleen groen. Denk bijvoorbeeld maar aan een pergola, vlonders, houtwanden, overkappingen, tuinverlichting en alle andere zaken die je tuin als het ware “afmaken”. Ook hierbij kunnen we u helpen en zo net wat extra toevoegen aan het geheel.

Just Garden is gespecialiseerd in het maken van overkappingen maar we hebben ook ruime ervaring met bijvoorbeeld overkappingen, bijgebouwen en de bijbehorende electro en afbouw. Als het gaat om houtwerk maken we veel gebruik van in Nederland gezaagd douglas hout en eikenhout.

Onderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Wij kunnen je daarbij helpen om de juiste nazorg te geven en je tuin zo optimaal in conditie te kunnen houden. Hoe dit onderhoud eruit ziet ligt geheel aan jouw wensen. Natuurlijk zijn we in staat om de tuin winterklaar te maken, maar komen net zo graag langs voordat de zomer begint. Je kunt onze hulp eenmalig in schakelen, al is periodiek onderhoud uiteraard ook mogelijk. Of je ons nou één keer per jaar nodig hebt of liever iedere 3 weken, we zullen voor je klaar staan. Wij geven advies en bespreken graag de mogelijkheden om jouw tuin weer in top conditie krijgen.