Tuinaanleg

Het proces

Een mooie tuin is vaak niet alleen het resultaat van hard werken, maar ook vakmanschap. Als gepassioneerde hoveniers kunnen wij niet wachten om ook uw tuin tot een succes te maken.

Voordat we beginnen maken we eerst een sterk ontwerp gebaseerd op uw eigen ideeën. Daarna voegen we hier onze kennis aan toe om tot een goed plan te komen. Nadat we heldere afspraken hebben gemaakt over de uitvoering gaan we dit vervolgens realiseren. Of het nu een groot of klein project is, wij maken het tot in detail voor u in orde.

Beplanting

Het is voor veel mensen lastig om bij het indelen van hun tuin voor de juiste bomen en planten te kiezen. Mocht dit al lukken, dan is het nog maar de vraag waar die betreffende planten te krijgen zijn. Ook zal de kwaliteit niet overal even goed zijn.

Wij hebben een betrouwbaar netwerk met verschillende leveranciers, waardoor we gemakkelijk en snel de juiste planten voor uw tuin kunnen leveren. Indien gewenst zullen wij dit geheel voor u organiseren zodat u uw hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heeft u juist liever de volledige controle? Dat kan ook. We nemen u graag mee naar de weg bij onze leveranciers waar u de gewenste bomen of planten met eigen ogen kunt zien en uitzoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanplanten van grote bomen tot het formaat ”één boom op één vrachtwagen”.

Uw tuin door ons laten aanleggen?

We helpen u graag!

Het hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uw tuin of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of boomverzorging bij Just Garden kunt u altijd terecht.

Just Garden

Dr. de Quayweg 80
5425 RL
De Mortel
T: 06-42551919

Gegevens

Bank :  NL96 RABO 0324595247
KVK   :  70125392
BTW  :  NL858152782B01

 

© 2018 JustGarden.nl - Website door: Evalco.nl