Boomverzorging

Elke boom heeft op een gegeven moment verzorging nodig. Soms is dit ten behoeve van de boom zelf, maar vaak ook voor de omgeving en veiligheid. Bijvoorbeeld omdat er takken gesnoeid moeten worden die anders hinder veroorzaken. In sommige gevallen is het zelfs wenselijk of genoodzaakt dat een boom in zijn geheel weggehaald moet worden.

Just Garden biedt professionele boomverzorging in alle soort en maten voor zowel particulier als bedrijf. Naast het snoeien van takken zijn we ook instaat om bomen te verplaatsen of te verwijderen die op moeilijk bereikbare plaatsen staan. Grootte en hoogte is voor ons dus geen probleem. Daarnaast zijn we ook benaderbaar voor vakkundig advies omtrent uw situatie, of het nou gaat om onderhoud of het verwijderen van een boom.


Bedrijfsvideo

 

Hoveniersbedrijf Just Garden heeft voor de dienst boomverzorging een video laten opnemen om u een goede indruk te kunnen geven hoe het veilig verwijderen van een boom te werk gaat. Onze boomverzorgers staan ook voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan contact met een van onze professionals op.

 

Boomverzorging nodig?

We helpen u graag!

Het hoveniersbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uw tuin of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of boomverzorging bij Just Garden kunt u altijd terecht.

Just Garden

Dr. de Quayweg 80
5425 RL
De Mortel
T: 06-42551919

Gegevens

Bank :  NL96 RABO 0324595247
KVK   :  70125392
BTW  :  NL858152782B01

 

© 2018 JustGarden.nl - Website door: Evalco.nl